HomeNekategoriziranoPremis na Blitvijadi s četiri jedinstvena okusa sladoleda: Dođite i kušajte zelenu...

Premis na Blitvijadi s četiri jedinstvena okusa sladoleda: Dođite i kušajte zelenu poslasticu!

Pripremite se za treću sreću: Najzeleniji festival godine Blitvijada (konačno!) dolazi u Podgoru 20. listopada!

Nakon što nam je kiša već dva puta pomrsila planove i odgodila proslavu blitve, vjerujemo da će treća sreća donijeti sunce i omogućiti održavanje najzelenijeg festivala godine! Zato pripremite kišobrane – ali ovog puta za zaštitu od sunca, jer Blitvijada konačno stiže u Podgoru!

Ovaj popularni festival posvećen čarobnoj blitvi ove godine donosi inovacije koje će zasigurno iznenaditi i oduševiti sve posjetitelje. Uz bogat sportski program, gurmani i ljubitelji blitve moći će uživati u raznim delicijama, a poseban hit bit će Premisovi nesvakidašnji okusi sladoleda na bazi blitve – nešto što, vjerujemo, dosad sigurno niste lizali!

Otkrijte četiri Premisove poslastice:

  1. Zelena nirvana: savršen spoj blitve, kivija i kurkume, idealan za sve koji žele okusiti nešto osvježavajuće i zdravo.
  2. Baby blitva: kombinacija blitve, jagode i kurkume koja nudi nezaboravan balans slatkog i osvježavajućeg.
  3. Sirtaki od blitve: blitva, grčki jogurt i orasi – spoj Mediterana i Grčke u jednoj žlici!
  4. Serenada Mediterana: blitva s rogačem i smokvom u kremastoj kombinaciji koja evocira toplinu i mirise Jadrana.

Na ovogodišnjoj Blitvijadi, posjetitelji će prvo dobiti priliku sagorjeti kalorije i dobro se oznojiti na jutarnjoj BlitvaRun utrci, koja započinje u 9 sati. Ovo znači da ćete se do ručka već riješiti svih onih dodatnih kalorija koje planirate unijeti kušanjem Premisovih jedinstvenih sladoleda na bazi blitve – i to bez grižnje savjesti!

BlitvaRun ove godine nudi dvije staze: 12 km za one željne ozbiljnog izazova i kraću 5-kilometarsku stazu za sve rekreativce koji žele doći na festival, “zaraditi” svoje delicije i zatim zasluženo uživati u svemu što slijedi. A vjerujte, doista vrijedi uložiti taj jutarnji napor, jer će posjetiteljima nakon utrke biti na raspolaganju cijela paleta okusa u kojima blitva igra glavnu ulogu.

Poslijepodne, oko 16:00 sati, kreće pravi festival blitve u kojemu ćete moći slobodno uživati znajući da ste odradili svoju dnevnu dozu tjelovježbe. Pripremite se na Premisove kreacije kao što su “Zelena nirvana” (blitva, kivi i kurkuma) ili “Serenada Mediterana” (blitva, rogač i smokva), poslastice koje ste sigurno do sada samo mogli zamisliti. A za roditelje s djecom, poslijepodne je rezervirano i za najmlađe – utrka Blitwich počinje u 15:30, dajući mališanima priliku da i oni “potroše energiju” prije nego zagrizu u slatke blitvene delicije.

Do kraja dana uživat ćete bez grižnje savjesti, jer će vas sve te sportske aktivnosti ostaviti s dovoljno prostora za sladolede, kolače i još poneku slanu poslasticu – a sve u duhu blitve! Kako dan bude odmicao, glazbeni ritmovi benda Belfast Food će od 20 sati stvoriti savršeni završetak dana, dajući vam priliku da u plesnom koraku “potrošite” i onaj zadnji zalogaj.

Zato obujte tenisice i pripremite se za jutarnji izazov – jer nakon BlitvaRun utrke, bez ikakvog osjećaja krivnje, uživat ćete u Blitvijadi i svim njezinim zelenim delicijama!

Premis vas poziva da otkrijete novu dimenziju blitvenih okusa na ovogodišnjoj Blitvijadi i uživate u bogatstvu ove jednostavne, a nevjerojatno zdrave biljke.

RELATED ARTICLES

Most Popular